O gama larga de servicii…

Confectionare Fier Forjat

Fontachim Prodcom S.R.L. este un pionier in dezvoltarea fierului forjat si a ornamentelor metalice de inalta calitate in Romania.

Copiere chei

Putem duplica: de la chei plane pentru cilindrii de casa, chei amprenta, chei speciale, chei colorate, pana la chei auto- inclusiv chei auto cu cip.

Curatatorie perne si pilote

Curatatoria PERNA RASFATATA ofera clientilor sai si serviciul de igienizare perne si pilote de toate dimensiunile.

Magazin termopane

La intrarea in Obor din str Ostasilor pe partea stanga, gasiti un mic intreprinzator in industria geamului termopan si a tamplariei de aluminiu sau PVC.

Servicii geamgerie

Aici gasiti oameni pregati care va stau la dispozitie pentru a va ajuta in rezolva probleme in domeniu: debitare si montaj geamuri si oglinzi.

Reparatii fermoare

Aceasta operatiune va scuteste de drumurile la croitor si timpul pierdut cu acesta de genul,se rezolva dar veniti maine ca atunci sunt gata.

Restaurant si Fast Food

Oare care este primul lucru care conteaza cand se vorbeste despre mancare? Noi am spune gustul. Dar care este al doilea care contează , când vine vorba despre masă? Poate prețul? Bucatarii nostri gatesc zilnic pentru a va asigura un meniu proaspat si gustos la un pret avantajos.

Jaluzele

Jaluzelele verticale personalizate transforma orice incapere in spatiul tau mult visat, oferindu-i unicitate si stil. ​Te ajutam sa alegi imaginea care se potriveste cel mai bine stilului tau. In acest mod, te vei bucura nu doar de umbra si racoare, ci si de un decor placut .

Mobila

Atunci când decizi să amenajezi un nou imobil, trebuie să te gândești la fiecare detaliu, începând de la mobila de bază și până la accesorii, decorațiuni și obiecte practice. În acest fel, vei începe o nouă viață, într-un spațiu adaptat stilului tău personal.

Biciclete

Daca vrei sa iti cumperi prima ta bicicleta, daca doresti sa iti inlocuiesti bicicleta, sau daca ai intentia sa iti maresti flota personala de biciclete, atunci ai nevoie de multe detalii si sfaturi punctuale!

Articole de Pescuit

Articole si accesorii pentru pescuit. Articole de pescuit crap. Articole de pescuit rapitor. Articole de pescuit stationar. Distribuim articole de pescuit de cea mai buna calitate pentru cele mai populare stiluri: pescuit crap, pescuit la feeder, pescuit stationar, pescuit rapitori (spinning). 

Antichitati

Activitatea noastră nu se rezumă la un simplu demers comercial, vă propunem o călătorie memorabilă prin lumea obiectelor de colecție, antichităților și lucrărilor de artă decorativă. 

Piese Auto

Alegerea largă de producători și calitatea înaltă a pieselor noastre garantează longevitate de folosire și siguranță maximă în timpul deplasării cu automobilul dumneavoastra. Alegeți piese de schimb de brand , furnizorul vostru de încredere.

Magazin Social

Asociația SOMARO – Magazinul Social are onoarea de a vă informa deschiderea noului nostru magazin social în Ploiești! -> marți, 24 martie 2020, ora 10.30, Str. Oborului, nr.2, Piata Obor, Ploiești, jud. Prahova